EVERY DAY IS AN OPPORTUNITY

OVER ONS

Sporten is gezond… Het zal zowat het meeste bekende antwoord zijn waarom we sporten.

Geen tijd… Het zal zowat het meest gebruikte excuus zijn waarom we niet sporten.

Sporten of bewegen is inderdaad gezond, tenminste als dat in de juiste verhouding is tot een aantal andere elementen zoals je rust, je voeding, je fysieke grenzen, je levenspatroon, enz. Als dat het geval is, is sporten niet alleen gezond maar je gaat je er beter door voelen. Dat is dan ook de  voornaamste reden waarom we sporten, we gaan er ons beter door voelen.

Sporten heeft een eigenschap die te vergelijken is met muziek; je wordt er gelukkiger van. Net zoals bij muziek wordt je misschien niet bepaald vrolijk van elk genre maar er is altijd wel een genre waar je gelukkig van wordt. Bij sport is dat niet anders. Het is soms wat zoeken maar er is altijd een sport die je gelukkig kan maken en waar je veel plezier kan aan beleven. Bewegen prikkelt je hersenen en zorgt voor een complexer brein, nieuwe banen worden aangelegd en je breidt je probleemoplossend vermogen uit.

Allemaal heel fijn, maar ik heb geen tijd om te sporten!

‘s Ochtends vroeg uit bed, de kinderen klaarmaken voor school, snel ontbijten of helemaal niet, de wagen in om gezellig wat te staan aanschuiven op de E40… ’s Avonds nog eens de file trotseren in de hoop net op tijd thuis te zijn om samen met het gezin te eten. Snel nog wat mails beantwoorden om dan neer te ploffen in de zetel om het einde te zien van je favoriete televisieprogramma. Je schuldig voelen omdat je niet genoeg tijd maakt voor de kinderen, omdat je zelden de tijd vindt voor die ene vriend, omdat je moe bent… Helaas voor vele een herkenbaar patroon van de doorsnee dag.

De realiteit is echter dat je gezondheid het belangrijkste is wat je hebt. Zonder een goede gezondheid is je drukke levensstijl immers niet haalbaar. Dus waarom niet investeren in wat niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen, je partner, je familie en vrienden het allerbelangrijkste is: je gezondheid. Dat is wat ze je elk jaar toewensen met Nieuwjaar, toch?

WAAROM KIEZEN VOOR S-LINE FITNESS

Dit zijn onze 6 regels die je zullen helpen om het roer om te gooien naar een gezonder leven:

  1. Bereid je geest voor op verandering. Je hoofd moet geloven dat het kan, alleen dan zal ook het lichaam meewerken
  2. Stel prioriteiten. Daarbij moet je soms gewoon even aan jezelf denken. Blokkeer je agenda om aan je gezondheid te werken
  3. Kies de juiste sport en omgeving waar je je goed bij voelt en die past bij jouw persoonlijkheid
  4. Geef je lichaam de kans zich aan te passen. Iemand die nooit of weinig sportte en er mee start zal op protest van het lichaam stoten, perfect normaal. Geef niet op, je geest had je al voorbereid, het lichaam volgt wel
  5. Werk naar een doel, maar wees realistisch in dit doel
  6. Praat er over: laat je partner, familie en vrienden weten wat je doet en hoe je je erbij voelt

Kies je voor S-Line Fitness dan kies je veel meer dan voor een fitnesslidmaatschap! Je kiest voor een persoonlijke en deskundige begeleiding waar we samen met jou het traject uitstippelen. We helpen je aan de hand van verschillende theoretische hulpbronnen om je profiel op te stellen. We coachen je naar zelfvertrouwen wat dan weer de basis zal vormen voor je motivatie. We helpen je je prioriteiten te stellen en aan de hand van het NLP-coach model (Neurolinguïstisch programmeren) formuleren we je doelen. Dit zal de basis gaan vormen voor een trainingsplan perfect afgestemd op jouw profiel. Een trainingsplan waar je – en dat is het allerbelangrijkste – plezier zal aan beleven!

Je voeding zal een belangrijke rol spelen in het behalen van je doelen. Ook hier staan we je graag bij met deskundig advies. Tevens vind je in onze winkel een ruim assortiment van de beste voedingssupplementen die je kunnen helpen je doel te bereiken.

Al deze elementen vormen het tactisch plan om jouw geest klaar te stomen op een verandering in je leven; de eerste regel naar een gezonder leven.

Deze opmaak en begeleiding in je traject zijn inclusief je lidmaatschap. Je hoeft hier niets extra voor te betalen. Dit hoort bij onze job!

Ga je graag nog een stap verder en kies je voor een Personal Trainer kan dat perfect bij S-Line Fitness! We hebben gediplomeerde ervaren trainers ter beschikking die samen met jou de trainingssessie afwerken. Iemand die jou voor 100% bijstaat, meetraint en coacht van de eerste tot de laatste minuut. Jouw doel is zijn of haar missie!

Bereik je fitness doel
Flexibele abonnementen aangepast aan elk fitness doel